Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 7th, 2023

Film – Povestea delfinului – Dolphin Tale (2011)

Povestea delfinului

poster Dolphin Tale (2011)Dolphin Tale, dramă, film american, regia Charles Martin Smith.
În rolurile principale: Nathan Gamble, Harry Connick Jr, Ashley Judd, Kris Kristofferson.
Filmul este o drama despre prietenia dintre un baiat si un delfin ce si-a pierdut coada intr-o capcana. “Dolphin Tale” este inspirat din uimitoarea poveste adevărată a unui delfin curajos și a unor străini plini de compasiune care încearcă împreună să-i salveze viața. O tânără femelă delfin este prinsă într-o capcană pentru crabi, rănindu-și grav coada. Este salvată și transportată la Spitalul Marin Clearwater, unde i se pune numele de Winter. Dar lupta pentru supraviețuire abia a început..

Caseta film Dolphin Tale
Titlul original: Dolphin Tale
Regia: Charles Martin Smith
Scenariul: Karen Janszen, Noam Dromi
Distributia: Nathan Gamble (Sawyer Nelson), Harry Connick Jr. (Dr. Clay Haskett), Ashley Judd (Lorraine Nelson), Kris Kristofferson (Reed Haskett), Morgan Freeman (Dr. Cameron McCarthy), Kim Ostrenko (Alyce Connellan), Jim Fitzpatrick (Max Connellan), Cozi Zuehlsdorff (Hazel Haskett), Ray McKinnon (Mr. Doyle)..
Durata: 113 minute
An: 2011
Gen: Drama/Familie

Filmul – Povestea delfinului
..Nemaiavând coadă, prognoza pentru Winter este foarte crudă. Va fi nevoie de expertiza unui biolog marin dedicat, ingenuozitatea unui doctor protetic și devotamentul neclintit al unui tânăr pentru a aduce la lumină un miracol, care ar putea-o salva nu doar pe Winter, dar și pe mulți oameni din întreaga lume. Adevărata Winter, care își joacă propriul rol în “Dolphin Tale”, este astăzi un simbol al curajului, perseverenței și speranței pentru milioanele de oameni, atât cu și fără dizabilități, care au fost atinși de povestea ei remarcabilă de recuperare și reabilitare.

Povestea delfinului – Dolphin Tale (2011) subtitrat