Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 21st, 2023

Film – Povestea lui Ruth – Citizen Ruth (1996)

Povestea lui Ruth

poster Citizen Ruth (1996)Citizen Ruth, satiră, comedie neagră, film american, regia Alexander Payne.
In rolurile principale: Laura Dern, Swoosie Kurtz, Kurtwood Smith.

Caseta film Citizen Ruth (1996)
Titlul original: Citizen Ruth
Regia: Alexander Payne
Scenariul: Alexander Payne, Jim Taylor
Distributia: Laura Dern (Ruth Stoops), Swoosie Kurtz (Diane Siegler), Kurtwood Smith (Norm Stoney), Mary Kay Place (Gail Stoney), Kelly Preston (Rachel), M. C. Gainey (Harlan), Kenneth Mars (Dr. Charles Rollins), David Graf (Judge Richter), Kathleen Noone (Nurse Pat), Tippi Hedren (Jessica Weiss), Burt Reynolds (Blaine Gibbons)
Durata: 102 minute
An: 1996
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Ruth / Cetăţeana Ruth
Ruth Stoops este o dependentă în stare de ebrietate din Nebraska, capabilă să facă aproape orice pentru a obține bani sau droguri. Ea are patru copii, toți fiind luați din custodia ei de către stat din cauza incapacității ei de a avea grijă de ei.
Într-o dimineață, Ruth și iubitul ei au relații sexuale pe un pat într-un flophouse, după care acesta o dă afară fără respect din apartament. După aceea, vizitează casa fratelui și cumnatei ei pentru a arunca o privire furișată la doi dintre copiii ei și pentru a-și implora fratele pentru bani. În ciuda faptului că face parte din familie, ea așteaptă ca un câine la ușa din spate. Mai târziu, merge la un magazin de feronerie pentru a cumpăra material de etanșare pentru lemn și..

Citizen Ruth (1996)