Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Dec 25th, 2016

Film – Povestea nașterii Domnului – The Nativity Story (2006)

Share This
Tags

Povestea nașterii Domnului

poster The Nativity Story (2006)The Nativity Story, dramă, film apărut în 2006, regia Catherine Hardwicke.
În rolurle principale: Keisha Castle-Hughes, Oscar Isaac, Hiam Abbass, Shaun Toub, Alexander Siddig.

Caseta film The Nativity Story
Titlul original: The Nativity Story
Regia: Catherine Hardwicke
Scenariul: Mike Rich
Distributia: Keisha Castle-Hughes (Mary), Oscar Isaac (Joseph), Hiam Abbass (Anna), Shaun Toub (Joachim), Ciarán Hinds (King Herod), Shohreh Aghdashloo (Elizabeth), Stanley Townsend (Zechariah), Alexander Siddig (The Angel Gabriel), Eriq Ebouaney (Balthazar), Alessandro Giuggioli (Antipas)
Durata: 101 minute
An: 2006
Gen: Drama

Filmul – Povestea nașterii Domnului
Povestea începe cu Regele Irod (regele Iudeei în timpul domniei lui Cezar Augustus) și frica sa de profeția din Vechiul Testament, care îl anuntă pe Mesia. Înspăimântat că își va pierde regatul, acesta ordonă infamul masacru al inocentilor – uciderea tuturor pruncilor de sex masculin mai mici de doi ani, din orasul Betleem.
Mergând pe urma acestei profeții, filmul se întoarce înapoi cu un an, la Marele Templu din Ierusalim, unde Zaharia, un preot pios, are o viziune de la Dumnezeu care îl anuntă cum că sotia sa „îi va naște un fiu care va deveni profet, pregătind calea Domnului.” Dat fiind că sotia lui Zaharia a trecut de vârsta la care poate avea copii, acesta își exprimă necredința și este lovit de muțenie.

Filmul Povestea nașterii Domnului – The Nativity Story (2006) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.