Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Dec 28th, 2016

Film – Povestea pianistului de pe ocean – The Legend Of 1900 (1998)

Povestea pianistului de pe ocean

poster The Legend Of 1900 (1998) The Legend of 1900, drama, film aparut in 1998, regia Giuseppe Tornatore.
In rolurile principale: Tim Roth, Pruitt Taylor Vince, Bill Nunn.

Caseta film The Legend of 1900
Titlul original: La leggenda del pianista sull’oceano
Regia: Giuseppe Tornatore
Scenariul: Alessandro Baricco, Giuseppe Tornatore
Distributia: Tim Roth (Danny Boodman T.D. Lemon 1900), Easton Gage, Cory Buck, Pruitt Taylor Vince (Max Tooney), Mélanie Thierry (fata), Bill Nunn (Danny), Clarence Williams III (Jelly Roll Morton), Peter Vaughan, Niall O’Brien, Gabriele Lavia, Sidney Cole, Harry Ditson (Capitanul Smith), Adrian McCourt, Kevin McNally..
Durata: 165 minute
An: 1998
Gen: Drama/Romantic

FilmulPovestea pianistului de pe ocean
La scurt timp dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial, Max viziteaza o casa englezeasca de amanet, cu intentia de a-si vinde trompeta. Vanzatorul recunoaste melodia cantata de Max iar atunci el incepe sa spuna povestea acestui cantec. Desi acum este un om trist si deziluzionat de ceea ce viata i-a oferit in ultima vreme, Max era demult un entuziast si talentat interpret de jazz, care timp de cativa ani a cantat impreuna cu formatia sa la bordul unui vas de croaziera. In tot acest timp, s-a imprietenit cu pianistul din formatie al carui nume era cel putin ciudat: Danny Boodman T.D. Lemons 1900, iar toata lumea ii spunea 1900, anul nasterii sale. Abandonat la clasa I de parintii sai, el a fost gasit de Danny, un fochist de pe vas, care l-a luat si l-a crescut in camera cu motoare, iar mai apoi l-a invatat sa citeasca folosindu-se de rapoartele de la cursele de cai.

Filmul Povestea pianistului de pe ocean – The Legend Of 1900 (1998) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.