Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 1st, 2020

Film – Povestea – The Tale (2018) O nominalizare Globul de Aur

Share This
Tags

poster The Tale (2018)The Tale, drama, film american, regia Jennifer Fox; O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Sundance.
În rolurile principale: Laura Dern, Jason Ritter, Common.

Bazat pe o poveste adevărată, The Tale (2018) este o investigație a amintirilor unei femei, în timp ce se confruntă cu întrebări care îi schimbă viața atunci când o scurtă poveste scrisă la 13 ani o forțează să-și reexamineze prima relație sexuală. Jennifer, o jurnalistă și profesoară universitară, trăiește o viață de invidiat alături de iubitul ei în New York City. Asta până când mama ei găsește o poveste pe care Jennifer a scris-o la vârsta de 13 ani, în care descrie o relație „specială” cu doi antrenori adulți..

Caseta film The Tale
Titlul original: The Tale
Regia: Jennifer Fox
Scenariul: Jennifer Fox
Distributia: Laura Dern (Jennifer Fox), Isabelle Nélisse (Jenny Fox, age 13), Jessica Sarah Flaum (Jenny Fox, age 15), Ellen Burstyn (Nadine “Nettie” Fox, Jennifer’s mother), Laura Allen (Young Nettie), John Heard (William P. Allens), Jason Ritter (Bill Allens), Frances Conroy (Jane Graham), Elizabeth Debicki (Mrs. G, Jennifer’s riding instructor and Bill’s lover), Common (Martin, Jennifer’s fiancé), Tina Parker (Franny), Isabella Amara (Young Franny)
Durata: 114 minute
An: 2018
Gen: Drama/Mister/Thriller

Filmul – Povestea
..Citind paginile îngălbenite din „The Tale”, Jennifer descoperă că detaliile codate pe care le-a creat cu 40 de ani mai devreme, sunt destul de diferite de amintirile ei actuale. Profund zdruncinată, dar hotărâtă să-și păstreze adevărata versiune a evenimentelor, Jennifer se hotărăște să-i găsească pe cei doi antrenori. Întorcându-se la ferma de cai din Carolina, unde s-au întâmplat atât de multe lucruri, Eul lui Jennifer din trecut se retrezește, iar poveștile pe care și le spunea acum zeci de ani încep să se deslușească.

Povestea – The Tale (2018)