Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 28th, 2020

Film – Pradă ușoară 2 – Fritt vilt II (2008)

poster Fritt vilt II (2008)Fritt vilt II (Cold Prey 2: Resurrection), horror, film norvegian, regia Mats Stenberg.
În rolurile principale: Ingrid Bolsø Berdal, Marthe Snorresdotter Rovik, Kim Arne Hagen.
Filmul continuă acțiunea din prima parte, Fritt Vilt I. Supraviețuitoarea masacrului de la hotel este găsită de Ole și dusă în stare de șoc la spitalul unde lucra ca doctor prietena acestuia, Camilla. După ce este tratată, tânăra povestește poliției ce a trăit la Hotelul Diavolului, cum ea și prietenii săi au fost vânați de un criminal dement, cum prietenii săi au fost uciși și aruncați într-o crevasă, iar ea a reușit să ucidă criminalul..

Caseta film Fritt vilt II
Titlul original: Fritt vilt II
Regia: Mats Stenberg
Scenariul: Thomas Moldestad, Roar Uthaug, Martin Sundland
Distributia: Ingrid Bolsø Berdal (Jannicke), Marthe Snorresdotter Rovik (Camilla), Kim Arne Hagen (Ole), Johanna Mørck (Audhild), Fridtjov Såheim (Herman), Per Schaanning (Einar), Andreas Cappelen (Kim), Mats Eldøen (Sverre), Vetle Qvenild Werring (Daniel)..
Durata: 86 minute
An: 2008
Gen: Horror/Thrilller

Filmul – Prada usoară 2
..Neîncrezători la început, polițiștii găsesc la fața locului totul în deplină concordanță cu relatările fetei. După ce o parte dintre polițiști se întorc cu cadavrele la spital, alții câțiva găsesc în hotelul parasit și alte cadavre. Între timp șeriful din localitate face legătura dintre disparițiile misterioase din zonă și criminal. Pentru Jannicke, supraviețuitoarea din prima parte, coșmarul nu s-a terminat, ci abia a început.

Pradă ușoară 2 – Fritt vilt II (2008)

Server 1
Server 2