Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Aug 1st, 2019

Film – Praful diavolului – Dust Devil (1992)

poster Dust Devil (1992)Dust Devil aka Le souffle du démon, horror mister, film Marea Britanie, regia Richard Stanley.
În rolurile principale: Robert John Burke, Chelsea Field, Zakes Mokae.
În singurătatea deșertului din Nambia din Africa de Sud, un străin se plimba în căutarea sufletelor suicidale pentru a le jefui. Acesta este un personaj misterios, pe care localnicii il numesc “Dust Devil”.
Totul începe când străinul ucide o femeie deznădăjduită și îi folosește sângele pentru a face simboluri magice pe pereții casei ei înainte să-i dea foc.
Un polițist, Ben, se ocupa de acest caz și alte crime similare..

Caseta film Dust Devil
Titlul original: Dust Devil
Regia: Richard Stanley
Scenariul: Richard Stanley
Distributia: John Matshikiza (Joe Niemand – also the narrator), Robert John Burke (Dust Devil), Terri Norton (Saarke Haarhoff), Chelsea Field (Wendy Robinson), Rufus Swart (Mark Robinson), William Hootkins (Capt. Cornelius Beyman), Zakes Mokae (Sgt. Ben Mukurob), Russell Copley (Cpl. Dutoit), Andre Odendaal (Cpl. Botes), Luke Cornell (Soldier 1)..
Durata: 87 minute
An: 1992
Gen: Horror/Mister/Thriller

Filmul – Praful diavolului
..El consultă un patolog și un șaman local și împreună deduc că o ființă supranaturala este în spatele haosului. Între timp, Wendy Robinson, o altă soție nefericită, isi paraseste soțul. Călătorește pe un drum pustiu, atunci când vede străinul și se oferă sa-l ia cu masina.
El îi spune că se numește Hitch și împreună continuă sa mearga pe drum. În acea noapte, Wendy se gandeste la sinucidere în camera de motel, în timp ce Hitch așteaptă cu răbdare în apropiere.

Dust Devil (1992) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3