Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 9th, 2023

Film – Prețul răzbunării – Elephant White (2011)

Prețul răzbunării

poster Elephant White (2011)Elephant White, acțiune thriller, film Tailanda / SUA, regia Prachya Pinkaew.
In rolurile principale: Djimon Hounsou, Kevin Bacon, Jirantanin Pitakporntrakul.

Caseta film Elephant White (2011)
Titlul original: Elephant White
Regia: Prachya Pinkaew
Scenariul: Kevin Bernhardt
Distributia: Djimon Hounsou (Curtis ‘Curtie’ Church), Kevin Bacon (Jimmy ‘The Brit’), Jirantanin Pitakporntrakul (Mae), Weeraprawat Wongpuapan (Boss Katha), Abhijati “Meuk” Jusakul (Advisor Bhun), Sahajak Boonthanakit (Rajahdon), Creighton Mark Johnson (Lead Gunman Bodyguard (uncredited), Ron Smoorenburg (Bodyguard (uncredited), Desmond O’Neill (Bodyguard (uncredited)..
Durata: 91 minute
An: 2011
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Pretul razbunarii
Asasinul american Curtie Church (Hounsou) își finalizează o slujbă în Thailanda când o copilă prostituată în vârstă de 18 ani, Mae, este martoră când Church ucide un grup de răpitori ai ei din banda Chang Cao, și apoi înscenează crimele pentru banda Jong Ang.
Church își încasează plata pentru serviciu de la clientul său, Rajahdon, a cărui fiică a fost ucisă.
Începe un război cu presupușii răpitori ai fetei, iar pentru asta Curtie apelează la un vechi prieten, Jimmy, care este un “protejat” al bandei pe care o urmărește. Mai este ajutat și de o tânără (Mae) care încearcă să-l convingă că el singur nu poate schimba lumea crudă a drogurilor, prostituției și traficului de carne vie din Bangkok.

Elephant White (2011)