Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 7th, 2023

Film – Prima dată – Love at First Hiccup (2009)

Prima dată

poster Love at First Hiccup (2009)Love at First Hiccup aka The First Time, comedie romantică, film american, regia Barbara Topsøe-Rothenborg.
În rolurile principale: Scout Taylor-Compton, Devon Werkheiser, Tania Verafield.
Filmul ii are ca protagonisti pe Anya si Victor, ea este ultimul an de liceu,i ar el abia boboc. Ca in fiecare poveste cu adolescenti exista si o poveste de iubire. Victor s-a indragostit de Anya de la prima vedere, dar Anya are un iubit Povestea se complica atunci cand Victor ii surprinde pe iubitul si pe cea mai buna prietena discutand despre “prima noapte” pe care Anya ar trebui sa o petreaca impreuna cu iubitul ei. Peter conduce o masina Lotus si are un portofel Gucci plin..

Caseta film Love at First Hiccup
Titlul original: Love at First Hiccup
Regia: Barbara Topsøe-Rothenborg
Scenariul: Søren Frellesen, Dennis Jürgensen
Distributia: Devon Werkheiser (Victor Knudsen), Scout Taylor-Compton (Anya Benton), Tania Verafield (Marisa), Ken Luckey (Peter), Adam J. Bernstein (Brian Benton), Daniel Polo (Zack Knudsen), Nicholas Braun (Ernie), Sean Marquette (Nick), Twink Caplan (Aunt Elizabeth), Octavia Spencer (Mrs. Hambrick), James Eckhouse (Christian), Rebecca Staab (Constance)..
Durata: 90 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Prima dată / Dragoste la prima înghițitură
..Ajutat indirect de fratele Anyei ,care ii intinde o capcana, Victor ajunge la aniversarea Anyiei cu un cadou neobisnuit, o tarantula. Prin acesta gafa, Victor reuseste sa aiba parte de o intalnire in particular cu Anya si totul decurge cat de cat normal.

Love at First Hiccup (2009)