Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 27th, 2018

Film – Prima zapadă – First Snow (2006)

poster Film - Prima zapada - First Snow (2006) First Snow, thriller, film aparut in anul 2006, regia Mark Fergus.
In rolurile principale: Guy Pearce, Piper Perabo, William Fichtner.

Caseta film First Snow
Titlul original: First Snow
Regia: Mark Fergus
Scenariul: Mark Fergus, Hawk Ostby
Distributia: Guy Pearce (Jimmy Starks), Piper Perabo (Dierdre), J. K. Simmons (Vacaro), William Fichtner (Ed), Rick Gonzalez (Andy Lopez), Shea Whigham (Vincent), Jackie Burroughs (Maggie), Adam Scott (Tom Morelane), Portia Dawson, Luce Rains (Roy Harrison), Dave Mallow..
Durata: 101 minute
An: 2006
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Prima zapada
Fortat sa poposeasca intr-un orasel uitat de lume in urma unui accident, Jimmy Starks incepe sa viziteze imprejurimile pentru a-si omori timpul. Dupa ce, mai mult pentru amuzament, consulta o ghicitoare, viata lui Jimmy nu va mai fi niciodata aceeasi. Caci desi la inceput este sceptic, profetiile vizionarei incep sa se adevereasca. Prins intr-o cursa a timpului si a destinului care tinde sa se implineasca, Jimmy incearca cu disperare sa schimbe viitorul. Dar problema este ca, pentru a influenta ceea ce urmeaza sa se intample, Jimmy trebuie sa se confrunte cu trecutul, pentru ca acolo se afla cele mai multe raspunsuri.

Prima zapadă – First Snow (2006) subtitrat