Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 5th, 2019

Film – Primul reformat – First Reformed (2017) Ethan Hawke, Amanda Seyfried

poster First Reformed (2017)First Reformed, dramă, film american, regia Paul Schrader; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Ethan Hawke, Amanda Seyfried, Cedric the Entertainer.
Torturat de pierderea fiului pe care l-a încurajat să se înroleze în forțele armate, preotul Ernst Toller, fost militar, se luptă acum cu propria credință. Credința sa este provocată în continuare de prietenia cu un ecolog radical, Michael, și de descoperirea unor legaturi ale bisericii sale cu corporații fără scrupule..

Caseta film First Reformed
Titlul original: First Reformed
Titlul alternativ: Sur le chemin de la rédemption / First Reformed – La creazione a rischio / El reverendo / Дневник пастыря
Regia: Paul Schrader
Scenariul: Paul Schrader
Distributia: Ethan Hawke (Pastor Ernst Toller), Amanda Seyfried (Mary Mensana), Cedric Kyles (Pastor Joel Jeffers), Victoria Hill (Esther), Philip Ettinger (Michael Mensana), Michael Gaston (Edward Balq), Bill Hoag (John Elder), Kristin Villanueva (Nurse)..
Durata: 113 minute
An: 2017
Gen: Drama/Mister/Thriller

Filmul – Primul reformat
..Când Michael se sinucide în mod neașteptat, Toller decide să continue și să pună în aplicare planul periculos al acestuia în timpul unei întâlniri organizate de biserică. O misiune care dacă va fi dusă la bun sfârșit, poate să-i redea în cele din urmă credința și țelul pe care și-l dorește cu atâta ardoare.

Primul reformat – First Reformed (2017) subtitrat

Server 1
Server 2