Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 24th, 2020

Film – Prințesa goală – La Principessa nuda (1976)

poster La Principessa nuda (1976)La Principessa nuda (The Nude Princess), dramă erotică, film italian, regia Cesare Canevari.
În rolurile principale: Ajita Wilson, Tina Aumont, Luigi Pistilli.

Dictatorul unei tari africane fictive (Taslamia) Kaboto se pregateste sa o trimita pe frumoasa printesa Miriam Zamoto (fost model nud, sau posibil chiar implicata in industria pornografica in trecut, in prezent prim-ministru al Taslamiei) intr-o misiune diplomatica la Milano.
Kaboto reusise sa-i anihileze acesteia toate impulsurile erotice pentru a o putea subordona mai usor..

Caseta film La Principessa nuda
Titlul original: La Principessa nuda
Regia: Cesare Canevari
Scenariul: Cesare Canevari, Antonio Lucarella
Distributia: Ajita Wilson (Princess Mariam), Tina Aumont (Gladys), Jho Jhenkins, Rosa Daniels, Jon Lei, Walter Valdi, Achille Grioni, Franz Drago, Jho Jhenkins, Angelo Ciccone, Carmelita Curatolo..
Durata: 94 minute
An: 1976
Gen: Erotic/Drama

Filmul – Printesa goala
..Odata ajunsa la Milano printesa va avea de infruntat pe de o parte tentatiile erotice, pe de alta multimea ostila presedintelui Kaboto. Marco, un ziarist insistent, va incerca diverse mijloace pentru a o face pe printesa sa redevina ceea ce a fost in trecut, si de a-l lipsi astfel pe dictator de un aliat fidel.
Marco nu va fi insa singurul interesat de Miriam, toti oamenii politici italieni dorindu-si sa o atraga in patul lor. Acestora li se va adauga si Gladys Fogget (membra a corpului diplomatic american), dar si numerosi indivizi care mai de care mai ciudati, inclusiv un pitic.

Prințesa goală – La Principessa nuda (1976)