Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 10th, 2018

Film – Prinţul Valiant – Prince Valiant (1997) [HD]

Prinţul Valiant

poster Prince Valiant (1997)Prince Valiant, aventură fantezie, coproducție irlandezo-britanică, film apărut în anul 1997, regia Anthony Hickox.
În rolurile principale: Stephen Moyer, Katherine Heigl, Thomas Kretschmann.

Caseta film Prince Valiant
Titlul original: Prince Valiant
Regia: Anthony Hickox
Scenariul: Michael Frost Beckner, Anthony Hickox, Carsten H.W. Lorenz
Distributia: Stephen Moyer (Prince Valiant), Katherine Heigl (Princess Ilene), Thomas Kretschmann (Thagnar), Edward Fox (King Arthur), Udo Kier (Sligon), Joanna Lumley (Morgan le Fay), Ron Perlman (Boltar), Warwick Davis (Pechet), Gavan O’Herlihy (King Thane), Anthony Hickox (Sir Gawain), Ben Pullen (Prince Arn)..
Durata: 119 minute
An: 1997
Gen: Aventura/Fantezie

Filmul – Prinţul Valiant
Pe vremea regelui Arthur, printesa Ilene (Katherine Heigl) este in vizita la Camelot, unde tanarul Valiant se indragosteste de ea. Atunci cand Ilene trebuie sa se intoarca acasa si sa se marite cu printul Arn, Valiant o insoteste pentru a o apara de pericolele ivite la tot pasul, inclusiv de logodnicul ei, cu care Valiant se va duela. Dupa ce o duce pe printesa teafara la destinatie si salveaza Excalibur de amenintarea vikingilor, Valiant descopera ca este print si este adevaratul stapan al regatului Thule.

Prinţul Valiant – Prince Valiant (1997) subtitrat