Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Aug 2nd, 2018

Film – Prinzătorul era spion – The Catcher Was a Spy (2018) Paul Rudd, Mark Strong, Connie Nielsen

Prinzătorul era spion / Jocul spionului

poster The Catcher Was a Spy (2018)The Catcher Was a Spy, biografic spionaj, film american, regia Ben Lewin.
În rolurile principale: Paul Rudd, Mark Strong, Connie Nielsen.
Filmul The Catcher Was a Spy (2018) se bazează pe cartea The Catcher Was a Spy, scrisă de Nicholas Dawidoff.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Moe Berg (Paul Rudd) este pregătit pentru a se alătura unei noi echipe: Biroul serviciilor strategice (CIA). El nu este un om obișnuit. Erudit, absolvent al Jewish Ivy League, Moe vorbește nouă limbi și este un oaspete obișnuit la un spectacol popular de televiziune. În ciuda celebrității sale, Berg este o enigmă – un homosexual închis cu un mare talent in a păstra secretele. Spionul novice este instruit rapid și trimis pe câmpul de lupta pentru a opri omul de știință german Werner Heisenberg înainte de a proiecta o bombă atomică pentru naziști.

Caseta film The Catcher Was a Spy
Titlul original: The Catcher Was a Spy
Regia: Ben Lewin
Scenariul: Robert Rodat
Distributia: Paul Rudd (Moe Berg), Mark Strong (Werner Heisenberg), Sienna Miller (Estella Huni), Jeff Daniels (Bill Donovan), Tom Wilkinson (Paul Scherrer), Giancarlo Giannini (Professor Edoardo Amaldi), Hiroyuki Sanada (Kawabata), Guy Pearce (Robert Furman), Paul Giamatti (Samuel Goudsmit), Connie Nielsen (Koranda), Shea Whigham (Joe Cronin), William Hope (John Kieran), John Schwab (Lefty Grove), Pierfrancesco Favino (Martinuzzi)
Durata: 98 minute
An: 2018
Gen: Biografic/Drama/Razboi

Filmul – Prinzătorul era spion / Jocul spionului
În 1938, savanţii germani au împărţit atomul pentru prima dată şi s-a născut era nucleară. Naziştii au dat sarcina construirii unei bombe atomice, câştigătorului premiului Nobel, fizicianul Werner Heisenberg.
Ca răspuns, guvernul SUA a trimis un jucător de baseball, să-l asasineze. Numele său era Morris “Moe” Berg.
Moe Berg, un jucător de baseball de 15 ani în activitate, se alătură efortului de război pentru a învinge Germania în cursa pentru construirea primei bombe atomice.
Bazat pe o poveste reală.

Prinzătorul era spion – The Catcher Was a Spy (2018) subtitrat