Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 29th, 2023

Film – Profețiile Omului-Molie – The Mothman Prophecies (2002) Richard Gere, Laura Linney

Profețiile Omului-Molie

poster The Mothman Prophecies (2002)The Mothman Prophecies, horror-mister, film american, regia Mark Pellington.
În rolurile principale: Richard Gere, Laura Linney, David Eigenberg.

Richard Gere este John Klein, ziarist la Washington Post. La doi ani după moartea sotiei sale (Debra Messing) în urma unui ciudat accident de masină, Klein se trezeste rătăcit în localitatea Point Pleasant, fără a-si aminti cum a ajuns acolo. Bătând după ajutor la prima usă care-i iese în cale, este întâmpinat de un bărbat cu o puscă (Will Patton), acesta pretinzând că ziaristul îi pândeste casa de mai multe nopti. În curând, Klein află de la un ofiter al politiei locale (Laura Linney), că întâmplările inexplicabile sunt ceva obisnuit în acest oras..

Caseta film The Mothman Prophecies
Titlul original: The Mothman Prophecies
Regia: Mark Pellington
Scenariul: Richard Hatem
Distributia: Richard Gere (John Klein), Laura Linney (Connie Mills), Will Patton (Gordon Smallwood), Debra Messing (Mary Klein), Lucinda Jenney (Denise Smallwood), Alan Bates (Alexander Leek), David Eigenberg (Ed Fleischman), Bob Tracey (Cyrus Bills), Mark Pellington (Indrid Cold “The Mothman” – voice)
Durata: 119 minute
An: 2002
Gen: Drama/Horror/Mister

Filmul – Profețiile Omului-Molie
..Mai multi oameni au văzut niste aparitii cu aripi, care par să prevadă catastrofe globale. Ceea ce e si mai înfiorător, este că desenele făcute de oamenii care au văzut aceste creaturi cu ochii rosii, asemănătoare unor molii uriase, sunt identice cu desenele făcute de sotia sa înainte de a muri.
Filmul se bazează pe fapte reale – numeroase aparitii care au avut loc în Point Pleasant în anii ’60 – relatate de ziaristul John A. Keel în cartea sa din 1974 “The Mothman Prophecies”.

Profețiile Omului-Molie – The Mothman Prophecies (2002) subtitrat