Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jun 29th, 2018

Film – Promisiunea – The Promise (1979) Kathleen Quinlan, Stephen Collins

Promisiunea

poster The Promise (1979)The Promise, dramă, film american, regia Gilbert Cates; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Kathleen Quinlan, Stephen Collins, Beatrice Straight.

Caseta film The Promise
Titlul original: The Promise
Regia: Gilbert Cates
Scenariul: Garry Michael White, Fred Weintraub, Paul Heller, Danielle Steel
Distributia: Kathleen Quinlan (Nancy McAllister / Marie Adamson), Stephen Collins (Michael Hillyard), Beatrice Straight (Marion Hillyard), Laurence Luckinbill (Dr. Peter Gregson), William Prince (George Calloway), Bibi Besch (Dr. Faye Allison), Michael O’Hare (Ben Avery), Paul Ryan (Dr. Fenton)
Durata: 97 minute
An: 1979
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Promisiunea
Nancy, o pictorita talentata, si Michael, un arhitect de succes, se iubesc foarte mult si vor sa se casatoreasca, in ciuda opozitiei mamei bogate a lui Michael, Marion. Din nefericire, cei doi sunt implicati intr-un grav accident de masina, in urma caruia Michael ramane in coma timp de cateva zile. In final, el iese din coma si scapa cu rani minore, dar fata lui Nancy a fost mutilata ingrozitor. Marion o viziteaza pe Nancy la spital si se ofera sa plateasca o operatie costisitoare care i-ar reda tinerei frumusetea… daca este de acord sa nu-l mai vada niciodata pe Michael.

Promisiunea – The Promise (1979) subtitrat