Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 6th, 2018

Film – Promovarea – The Promotion (2008) Seann William Scott, John C. Reilly

Share This
Tags

Promovarea

poster The Promotion (2008)The Promotion, comedie, film american, regia Steven Conrad.
În rolurile principale: Seann William Scott, John C. Reilly, Chris Conrad.
Comedie despre doi bărbați – Doug și Richard – care concurează unul împotriva celuilalt pentru a obține un post de conducere la un magazin de legume și fructe din Chicago ce face parte din cunoscutul trust de supermarket-uri Donaldson’s.

Caseta film The Promotion
Titlul original: The Promotion
Titlul alternativ: Quebec / La promotion / Una carriera a tutti i costi / Повышение
Regia: Steven Conrad
Scenariul: Steven Conrad
Distributia: Seann William Scott (Doug Stauber), John C. Reilly (Richard Wehlner), Gil Bellows (Mitch), Fred Armisen (Scott Fargus), Jenna Fischer (Jen Stauber), Bobby Cannavale (Dr. Timm), Lili Taylor (Laurie Wehlner), Rick Gonzalez (Ernesto), Chris Conrad (“Teddy Grahams”), Jason Bateman (the Camp Instructor), Adrian Martinez (Octavio)
Durata: 86 minute
An: 2008
Gen: Comedie

Filmul – Promovarea
Contând pe veniturile substanțiale pe care i le-ar aduce noul statut, Doug și soția acestuia încep să-și facă planuri pentru a cumpăra o altă casă și suferă un adevărat șoc atunci când Richard, un tip cam dubios sosit din Canada, îi informează că întenționează să își depună CV-ul pentru angajarea la același mult râvnit loc de muncă. Deși inițial între rigidul și ezitantul Doug și relaxatul și sociabilul Richard se leagă o relație de prietenie, în momentul în care competiția devine acerbă și fiecare trebuie să-și dovedească abilitățile care îl recomandă ca manager, cei doi bărbați încep un adevărat război al ofenselor și trucurilor murdare cu scopul de a se discredita reciproc în ochii conducerii.

The Promotion (2008) subtitrat

Server 1
Server 2