Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 10th, 2019

Film – Prospecțiuni – Prospect (2018) Sophie Thatcher, Pedro Pascal

poster Prospect (2018)Prospect, SF, film american, regia Zeek Earl și Chris Caldwell.
În rolurile principale: Sophie Thatcher, Jay Duplass, Pedro Pascal.
O adolescentă și tatăl ei călătoresc către o planetă străină și îndepărtată, cu scopul de a găsi o sursă ascunsă de abundență. Ei au asigurat un contract pentru recoltarea unei rezerve mari de pietre greu de găsit, ascunse în adâncurile pădurii toxice ale satelitului. Dar acolo există și alții care rătăcesc prin sălbăticie, iar munca lor se transformă rapid într-o luptă pentru supraviețuire..

Caseta film Prospect
Titlul original: Prospect
Regia: Zeek Earl, Chris Caldwell
Scenariul: Zeek Earl, Chris Caldwell
Distributia: Pedro Pascal (Ezra), Sophie Thatcher (Cee), Jay Duplass (Damon), Sheila Vand (Inumon), Andre Royo (Oruf), Anwan Glover (Mikken)
Durata: 97 minute
An: 2018
Gen: Drama/SF/Thriller

Filmul – Prospecțiuni
Forțată să se lupte nu numai cu ceilalți locuitori nemiloși ai pădurii, ci și cu judecata lăcomă și nesănătoasă a tatălui ei, tânăra descoperă că pentru a se salva trebuie să-și construiască propriul drum. Cu toate acestea, fiica prospectorului este ulterior forțată să intre într-o alianță dificilă cu un străin supraviețuitor, pentru a finaliza misiunea și pentru a găsi o cale de ieșire.

Prospecțiuni – Prospect (2018) subtitrat

Server 1
Server 2