Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 19th, 2019

Film – Pungași la drumul mare – Bottle Rocket (1996) Luke Wilson, Owen Wilson

poster Bottle Rocket (1996)Bottle Rocket, comedie, film american, regia Wes Anderson.
În rolurile principale: Luke Wilson, Owen Wilson, Ned Dowd.
Abia ieșiți din adolescență, trei tineri trăiesc la limită. Ei formează o bandă de spărgători și în cele din urmă, unul dintre ei, cel mai necumpătat, ajunge în spatele gratiilor.
Abia eliberat dintr-un spital psihiatric unde a fost internat în urma unei căderi nervoase, Anthony se alătură prietenului său Dignan (care pare cu mult mai puțin sănătos decât Anthony)..

Caseta film Bottle Rocket
Titlul original: Bottle Rocket
Regia: Wes Anderson
Scenariul: Wes Anderson, Owen Wilson
Distributia: Luke Wilson (Anthony Adams), Owen C. Wilson (Dignan), Robert Musgrave (Bob Mapplethorpe), James Caan (Mr. Abe Henry), Lumi Cavazos (Inez), Ned Dowd (Dr. Nichols), Shea Fowler (Grace), Haley Miller (Bernice), Andrew Wilson (Jon Mapplethorpe / Future Man), Brian Tenenbaum (H. Clay Murchison)..
Durata: 91 minute
An: 1996
Gen: Comedie/Crima/Drama

Filmul – Pungași la drumul mare
..Dignan a pus la cale un plan pentru o lovitură care se pare că îl privește oarecum și pe fostul lui șef, legendarul domn Henry. Cu ajutorul vecinului și prietenului lor, pateticul Bob, Anthony și Dignan dau o lovitură și pornesc la drum, Anthony ajungând să se îndrăgostească de o cameristă pe nume Inez. Când cei trei băieți se întâlnesc în cele din urmă cu Henry, escapada lor se dovedește a fi cu totul altceva decât și-ar fi putut imagina.

Pungași la drumul mare – Bottle Rocket (1996) subtitrat

Server 1
Server 2