Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 11th, 2023

Film – Punker în Salt Lake City – SLC Punk! (1998)

Punker în Salt Lake City

poster SLC Punk! (1998)SLC Punk!, comedie dramă, film american, regia James Merendino.
In rolurile principale: Matthew Lillard, Michael Goorjian, Annabeth Gish.

Filmul se concentrează în jurul lui Steven „Stevo” Levy, un absolvent de facultate și punker care trăiește în Salt Lake City la mijlocul anilor 1980.

Caseta film SLC Punk! (1998)
Titlul original: SLC Punk!
Titlul alternativ: Fuori di cresta
Regia: James Merendino
Scenariul: James Merendino
Distributia: Matthew Lillard (Steven “Stevo” Levy), Christopher Ogden (young Stevo), Michael Goorjian (“Heroin” Bob), Francis Capra (young Bob), Jason Segel (Mike), Annabeth Gish (Trish), Jennifer Lien (Sandy), Christopher McDonald (Mr. Levy), Devon Sawa (Sean the Beggar), Adam Pascal (“Mod” Eddie), Til Schweiger (Mark), James Duval (John the Mod), Summer Phoenix (Brandy)
Durata: 98 minute
An: 1998
Gen: Comedie/Drama/Muzica/Romantic

Filmul – Punker în Salt Lake City
Triburi: Punks, Mods, Rednecks, Neo-Nazis, The heavy metal Guys, New wavers.

Filmul conturează viața de zi cu zi a unui punker pe nume Stevo în Salt Lake City, Utah, în toamna anului 1985. Cel mai bun prieten al lui Stevo, „Heroin” Bob, este și el un punker. Porecla „Heroină” este ironică, deoarece lui Bob îi este frică de ace și de fapt crede că orice drog (cu excepția notabilă a alcoolului și a țigărilor) este în mod inerent periculos.

Stevo și Bob merg din petrecere în petrecere în timp ce locuiesc într-un apartament dărăpănat. Își petrec cea mai mare parte din timp luptând cu membrii altor subculturi, în special cu Rednecks (roșii). Stevo are o relație ocazională cu o fată pe nume Sandy, în timp ce Bob este îndrăgostit de Trish, managera unui magazin principal..

SLC Punk! (1998)