Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 22nd, 2018

Film – Pur-sânge – Thoroughbreds (2017) Cory Finley

Pur-sânge

poster Thoroughbreds (2017)Thoroughbreds, comedie neagră, film american, regia Cory Finley.
În rolurile principale: Olivia Cooke, Anya Taylor-Joy, Anton Yelchin.
Povestea a două prietene din copilărie, Lily și Amanda, în timp ce se reconectează în orașul Connecticut, după mulți ani de separare. Lily s-a transformat într-o adolescentă strălucită, din clasa superioară, cu o școală internat pe foaia matricolă și un stagiu râvnit pe CV-ul ei.

Caseta film Thoroughbreds
Titlul original: Thoroughbreds
Titlul alternativ: Pur-sang / Amiche di sangue / Чистокровные
Regia: Cory Finley
Scenariul: Cory Finley
Distributia: Anya Taylor-Joy (Lily Reynolds), Olivia Cooke (Amanda, Lily’s best friend), Anton Yelchin (Tim, a drug dealer), Paul Sparks (Mark, Lily’s emotionally abusive stepfather), Francie Swift (Lily’s mother), Kaili Vernoff (Amanda’s mother, Karen)
Durata: 92 minute
An: 2017
Gen: Comedie/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Pur-sânge
Amanda a dezvoltat o inteligență ascuțită și o atitudine deosebită, dar toate în procesul de a deveni exclusă social. Deși inițial par a fi total în dezacord, perechea se sudează avand la baza nesupunerea lui Lily față de tatăl ei vitreg, Mark, iar odată cu dezvoltarea prieteniei lor, încep să scoată la iveală cele mai distrugătoare tendințe.

Pur-sânge – Thoroughbreds (2017) subtitrat