Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 12th, 2019

Film – Pus pe jar – Man on Fire (2004) Denzel Washington, Christopher Walken

poster Man on Fire (2004)Man on Fire, acțiune dramă, regia Tony Scott.
În rolurile principale: Denzel Washington, Christopher Walken, Dakota Fanning.
Rapirile se tin lant in Mexic, creand o adevarata panica in randul locuitorilor mai instariti. Intr-un interval de sase zile au loc 24 de rapiri, ceea ce face ca multi dintre parinti sa angajeze un bodyguard pentru a le proteja copii..

Caseta film Man on Fire
Titlul original: Man on Fire
Regia: Tony Scott
Scenariul: Brian Helgeland
Distributia: Denzel Washington (John W. Creasy), Dakota Fanning (Lupita Ramos), Radha Mitchell (Lisa Ramos), Christopher Walken (Paul Rayburn), Marc Anthony (Samuel Ramos), Giancarlo Giannini (Miguel Manzano), Mickey Rourke (Jordan Kalfus), Rachel Ticotin (Mariana Garcia Guerrero)..
Durata: 146 minute
An: 2004
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Pus pe jar
..Acesta este contextul in care John Creasy (DENZEL WASHINGTON), un fost asasin platit in slujba CIA, isi face aparitia in Mexico City, caruia prietenul sau Rayburn (CHRISTOPHER WALKEN) ii propune slujba de bodyguard pe langa o fetita de 9 ani pe nume Pita Ramos (DAKOTA FANNING). Aceasta este fiica unui industrias bogat, Samuel Ramos (MARC ANTHONY) si a Lisei Ramos (RADHA MITCHELL).
Desi pe Creasy nu-l intereseaza genul acesta de slujba, mai ales avand in grija un copil, accepta, in lipsa de altceva mai bun de facut.

Pus pe jar – Man on Fire (2004) subtitrat