Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 27th, 2023

Film – Puterea – Absolute Power (1997) Clint Eastwood, Gene Hackman, Ed Harris

Puterea

poster Absolute Power (1997)Absolute Power, thriller politic, film american, regia Clint Eastwood.
În rolurile principale: Clint Eastwood, Gene Hackman, Ed Harris.
Clint Eastwood este un spargator profesionist care e pe cale sa dea lovitura vietii. Tinta: o resedinta a insusi Presedintelui Americii. Luther Whitney, personajul interpretat de Clint Eastwood, pandeste momentul cand presedintele (Gene Hackman) pleaca de acasa. Batranul vulpoi nu apuca sa-si umple buzunarele pentru ca Presedintele se intoarce inopinat impreuna cu o amanta. Jocurile erotice ale celor doi se termina tragic, pentru ca presedintele, alcoolizat peste masura, nu-si poate infrana morbidele fantezii sexuale si aventura sfarseste cu moartea celei mai invidiate amante din America. Crima nu trebuie aflata niciodata. Pentru ca stie prea multe, serviciile secrete vor sa-l reduca la tacere pe Luther pentru totdeauna..

Caseta film Absolute Power
Titlul original: Absolute Power
Regia: Clint Eastwood
Scenariul: William Goldman
Distributia: Clint Eastwood (Luther Whitney), Gene Hackman (President Alan Richmond), Ed Harris (Detective Seth Frank), Laura Linney (Assistant Commonwealth Attorney Kate Whitney), Scott Glenn (Secret Service Agent Bill Burton), Dennis Haysbert (Secret Service Agent Tim Collin), Judy Davis (Presidential Chief of Staff Gloria Russell), E. G. Marshall (Walter Sullivan), Melora Hardin (Christy Sullivan), Kenneth Welsh (Sandy Lord), Penny Johnson (Laura Simon), Richard Jenkins (Michael McCarty), Mark Margolis (Red Brandsford), Elaine Kagan (Valerie)
Durata: 121 minute
An: 1997
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Puterea
..Luther Whitney se va lupta de unul singur cu o retea intreaga de agenti si killeri tocmiti de Casa Alba si va incerca sa scoata la iveala crima presedintelui.
Un film despre puterea absoluta care corupe si ucide. Un film despre un presedinte pentru care o crima nu inseamna mare lucru. Un film despre un talhar mai onest si mai uman decat cel mai puternic om de pe planeta.

Puterea – Absolute Power (1997) subtitrat