Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 27th, 2023

Film – Răfuială în Sierra – High Sierra (1941)

Răfuială în Sierra

poster High Sierra (1941)High Sierra, film-noir, film american, regia Raoul Walsh.
In rolurile principale: Ida Lupino, Humphrey Bogart.

Caseta film High Sierra (1941)
Titlul original: High Sierra
Regia: Raoul Walsh
Scenariul: John Huston, W. R. Burnett
Distributia: Ida Lupino (Marie Garson), Humphrey Bogart (Roy “Mad Dog” Earle / Roy Collins), Alan Curtis (Babe Kozak), Arthur Kennedy (Red Hattery), Joan Leslie (Velma), Henry Hull (“Doc” Banton), Henry Travers (Pa Goodhue), Jerome Cowan (Healy), Minna Gombell (Mrs. Baughman), Barton MacLane (Jake Kranmer), Donald MacBride (Big Mac), Willie Best (Algernon)
Zero (Pard
Durata: 100 minute
An: 1941
Gen: Actiune/Aventura/Drama

Filmul – Rafuiala in Sierra
Un gangster în vârstă, Big Mac, plănuiește un jaf la un hotel la modă din stațiunea Tropico Springs din Sierra Nevada. El vrea ca jaful să fie condus de hoțul de bănci condamnat Roy Earle, a cărui eliberare recentă dintr-o închisoare din Indiana a fost rezultatul mituirii de către Big Mac a guvernatorului. Roy pleacă cu mașina prin țară către o tabără de tăiere abandonată din munți pentru a se întâlni cu cei trei bărbați care îl vor ajuta în jaf: Louis Mendoza, care lucrează ca funcționar la hotel, Red și Babe, care locuiesc deja la tabără. Babe și-a adus-o pe iubita lui Marie Garson, o dansatoare din Los Angeles.

High Sierra (1941)