Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 9th, 2021

Film – Raliul Monte Carlo – Monte Carlo Or Bust (1969) Tony Curtis, Bourvil

poster Monte Carlo Or Bust (1969)Monte Carlo or Bust! aka Those Daring Young Men in Their Jaunty Jalopies, acțiune-comedie, film Marea Britanie / Franța / Italia, regia Ken Annakin.
În rolurile principale: Tony Curtis, Susan Hampshire, Terry-Thomas, Bourvil.
Filmul este o continuare a hit-ului din 1965 Acei oameni minunaţi şi maşinile lor zburătoare (Those Magnificent Men in their Flying Machines).

Povestea se bazează pe Raliul de la Monte Carlo – desfășurat pentru prima dată în 1911 -, iar filmul, în anii 1920, amintește de această epocă generală. Un film generos în stele de cinema (Paramount a pus în spate 10 milioane de dolari), este povestea unui raliu epic de mașini în toată Europa care implică o mulțime de personaje excentrice din întreaga lume care nu se vor opri de la nimic pentru a câștiga.

Caseta film Monte Carlo or Bust!
Titlul original: Monte Carlo or Bust!
Regia: Ken Annakin
Scenariul: Ken Annakin, Jack Davies
Distributia: Bourvil (Monsieur Dupont), Lando Buzzanca (Marcelo Agosti), Walter Chiari (Angelo Pincilli), Peter Cook (Major Digby Dawlish), Tony Curtis (Chester Schofield), Mireille Darc (Marie-Claude), Marie Dubois (Pascale), Ulf Fransson (French peasant (uncredited), Gert Fröbe (Willi Schickel / Horst Muller), Susan Hampshire (Betty), Jack Hawkins (Count Levinovitch), Nicoletta Machiavelli (Dominique), Dudley Moore (Lt. Kit Barrington), Peer Schmidt (Otto Schwartz), Eric Sykes (Perkins), Terry-Thomas (Sir Cuthbert Ware-Armitage)..
Durata: 125 minute
An: 1969
Gen: Actiune/Comedie/Romantic

Filmul – Raliul Monte Carlo
În anii 1920, Raliul Monte Carlo atrage concurenți din întreaga lume. Rivalii din Marea Britanie, Italia, Franța și Germania constată că cea mai mare competiție a lor vine din Statele Unite sub forma lui Chester Schofield (Tony Curtis), care câștigase jumătate dintr-o fabrică de automobile la un joc de poker cu regretatul tată al baronetului Sir Cuthbert Ware-Armitage (Terry-Thomas). Ware-Armitage a intrat în cursă ca un câștigător care ia totul pentru a se răzbuna și a câștiga înapoi jumătatea pierdută a companiei.

Monte Carlo Or Bust (1969)