Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 21st, 2018

Film – Ramona și Beezus – Ramona and Beezus (2010) Joey King, Selena Gomez

Ramona și Beezus

poster Ramona and Beezus (2010)Ramona and Beezus, aventură comedie, film american, regia Elizabeth Allen.
În rolurile principale: Joey King, Selena Gomez, Hutch Dano.
Adaptat dupa seria de carti pentru copii best-seller a scriitoarei Beverly Cleary, filmul “Ramona and Beezus” le are in centrul actiunii pe cele doua fiice ale lui Bob si Dorothy Quimby, care trec printr-o multime de aventuri incitante, amuzante si haotice si care raman nedespartite in pofida tuturor obstacolelor..

Caseta film Ramona and Beezus
Titlul original: Ramona and Beezus
Regia: Elizabeth Allen
Scenariul: Laurie Craig, Nick Pustay
Distributia: Joey King (Ramona Quimby), Selena Gomez (Beatrice “Beezus” Quimby), Hutch Dano (Henry Huggins), Ginnifer Goodwin (Aunt Bea), John Corbett (Robert Quimby), Bridget Moynahan (Dorothy Quimby), Josh Duhamel (Hobart), Jason Spevack (Howie Kemp), Sandra Oh (Mrs. Meacham), Aila and Zanti McCubbing (Roberta Quimby), Janet Wright (Henry’s Grandmother), Sierra McCormick (Susan Kushner)..
Durata: 103 minute
An: 2010
Gen: Aventura/Comedie

Filmul – Ramona și Beezus
..Ramona Quimby este o scolarita in varsta de 9 ani, care intra in mod constant in bucluc din cauza farselor si glumelor pe care le perfecteaza, fiind considerata o pacoste atat de catre invatatoarea Meacham, cat si de catre sora ei mai mare Beatrice, poreclita Beezus. Indisciplinata, curioasa, exuberanta si plina de energie, Ramona este un copil precoce cu o imaginatie foarte bogata, care face deliciul familiei si al colegilor de clasa si in acelasi timp ii dispera pe parinti, pe unchiul Hobart si matusa Bea si mai ales pe inteligenta Beezus, cea care o protejeaza si ii da intotdeauna sfaturi bune.

Ramona și Beezus – Ramona and Beezus (2010) subtitrat