Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 14th, 2020

Film – Răpirea – Abduction (2011) Taylor Lautner, Lily Collins

Răpirea

poster Abduction (2011)Abduction, acțiune thriller, film american, regia John Singleton.
În rolurile principale: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina.
Dintotdeauna Nathan a avut sentimentul că este străin de propria sa viață. Și cea mai puternică temere i s-a adeverit într-o zi când, fără să vrea, o prietenă i-a găsit fotografia pe un site de persoane dispărute. De aici totul a luat o întorsătură periculoasă: a realizat că părinții săi nu sunt cei pe care îi credea, iar realitatea lui era de fapt o minciună menită să ascundă adevăruri fatale..

Caseta film Abduction
Titlul original: Abduction
Regia: John Singleton
Scenariul: Shawn Christensen
Distributia: Taylor Lautner (Nathan Harper / Steven Price), Lily Collins (Karen Murphy), Alfred Molina (Frank Burton), Jason Isaacs (Kevin Harper), Maria Bello (Mara Harper), Sigourney Weaver (Dr. Geraldine “Geri” Bennett), Michael Nyqvist (Nikola Kozlow), Dermot Mulroney (Martin Price), Nickola Shreli (Alec), Elisabeth Röhm (Lorna Price), Antonique Smith (Sandra Burns)..
Durata: 105 minute
An: 2011
Gen: Actiune/Mister/Thriller

Filmul – Rapirea
..Înțelegând că a ajuns într-un punct în care nu mai poate avea încredere în nimeni, Nathan pornește în căutarea adevărului și a părinților săi biologici împreună cu prietena sa din copilărie, Karen (Lily Collins), însă cei doi ajung în scurt timp să fie urmăriți de o armată de asasini și agenți FBI.

Răpirea – Abduction (2011)