Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 24th, 2018

Film – Rătăciți printre cuvinte – Lost in Translation (2003) Bill Murray

Share This
Tags

Rătăciți printre cuvinte

poster Lost in Translation (2003)Lost in Translation, drama, film american, regia Sofia Coppola.
În rolurile principale: Bill Murray, Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi.

Caseta film Lost in Translation
Titlul original: Lost in Translation
Regia: Sofia Coppola
Scenariul: Sofia Coppola
Distributia: Bill Murray (Bob Harris), Scarlett Johansson (Charlotte), Giovanni Ribisi (John), Anna Faris (Kelly), Fumihiro Hayashi (Charlie Brown), Akiko Takeshita (Ms. Kawasaki), François Du Bois (the Pianist), Takashi Fujii (TV host), Hiromix (herself)
Durata: 101 minute
An: 2003
Gen: Drama

Filmul – Rătăciți printre cuvinte
Bob Harris (Bill Murray) și Charlotte (Scarlett Johansson) sunt doi americani în Tokyo. Bob este o vedetă de cinema care se află în oraș pentru a filma o reclamă la whiskey, în timp ce Charlotte este o tânără femeie care îl insoțește pe soțul ei, fotograful dependent de muncă (Giovanni Ribisi). Neputând dormi, Bob și Charlotte se întâlnesc într-o noapte în barul hotelului de lux. Această întâlnire întâmplătoare se transformă în curând într-o prietenie surprinzătoare. Charlotte și Bob se aventurează prin Tokyo având adesea întâlniri extrem de amuzante cu locuitorii și descoperă la final o nouă perspectivă asupra posibilităților vieții.

Rătăciți printre cuvinte – Lost in Translation (2003) subtitrat