Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 2nd, 2019

Film – Râul fără întoarcere – River of No Return (1954) Robert Mitchum, Marilyn Monroe

poster River of No Return (1954)River of No Return, western, film american, regia Otto Preminger.
În rolurile principale: Robert Mitchum, Marilyn Monroe, Tommy Rettig, Rory Calhoun.
Matt Calder, un om rigid şi taciturn, care are o micuţă cabană pe malul unui râu şi care visează să ajungă fermier, proaspăt ieşit din închisoare, îl regăseşte pe fiul său de nouă ani, Mark, într-o aşezare de corturi unde a fost îngrijit de cântăreaţa de saloon Kay. Bucuroşi de revedere, Matt se întoarce cu fiul său la cabana promiţând că îi va face cadou o puşcă după ce vor vinde prima recolta. Între-timp logodnicul lui Kay, Harry Weston, un om în stare de orice pentru a reuşi, după ce căştigă la o partidă de poker o concesiune asupra unuia dintre cele mai bogate zăcăminte de aur din zonă, vrea să plece cu pluta pe rău spre Council City unde să depună actele.
O ia şi pe Kay cu el, ajung la cabana lui Matt, dar cum acesta refuză să-i dea puşca şi calul lui Harry, ca să ajungă mai repede, acesta reacţionează violent şi după o scurtă luptă pleacă mai departe lăsându-l pe Matt inconştient, dar în grija logodnicei lui.

Caseta film River of No Return
Titlul original: River of No Return
Regia: Otto Preminger
Scenariul: Frank Fenton
Distributia: Robert Mitchum (Matt Calder), Marilyn Monroe (Kay Weston), Tommy Rettig (Mark Calder), Rory Calhoun (Harry Weston), Douglas Spencer (Sam Benson), Murvyn Vye (Dave Colby)..
Durata: 91 minute
An: 1954
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Muzica/Romantic/Western

Filmul – Raul fara intoarcere / Fluviul fară ȋntoarcere
In drum catre casa, fermierul Matt Calder (Robert Mitchum) este batut si jefuit de cartoforul Harry Weston (Rory Calhoun). Doua persoane asista neputincioase: fiul lui Matt, Mark (Tommy Rettig) si sotia lui Weston, Kay (Marilyn Monroe), dansatoare intr-un bar.
Dezgustata de Weston, care a abandonat-o, Kay alege sa ramana alaturi de Matt.
Dornic de razbunare, Matt, impreuna cu Mark si Kay, porneste pe urmele lui Weston.

Râul fără întoarcere – River of No Return (1954)
subtitrat

Server 1
Server 2