Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 10th, 2023

Film – Râul viselor – The River Why (2010) Zach Gilford, Amber Heard

Râul viselor

poster The River Why (2010)The River Why, dramă romantică, film american, regia Matthew Leutwyler.
In rolurile principale: Zach Gilford, Amber Heard, William Hurt.

Oamenii adesea nu știu despre ce vorbesc. Dar când vorbesc despre dragoste, chiar nu știu despre ce vorbesc. Singurul lucru pe care îl poți spune despre dragoste este că nu poți spune multe despre ea. Nu că nu ar trebui să încerci, poți face analogii. Dragostea este ca o mulțime de lucruri. Un lucru este ca un pârâu de păstrăvi. Încercați să capturați un pârâu de păstrăvi cu un baraj și obțineți un lac..

Caseta film The River Why (2010)
Titlul original: The River Why (2010)
Regia: Matthew Leutwyler
Scenariul: Thomas A. Cohen, John Jay Osborn, Jr.
Distributia: Zach Gilford (Gus Orviston), Amber Heard (Eddy), William Hurt (Henning Hale-Orviston), Dallas Roberts (Titus), Kathleen Quinlan (Carolina “Ma” Carper-Orviston), Nikki DeLoach (Young Carolina “Ma” Carper), Brendan Robinson (Kernie), William Devane (“Dutch” Hines), Gattlin Griffith (Bill Bob), Robert Zorn (Fly Shop Owner), Breanna Aleigh Grimes (Marlene)
Durata: 101 minute
An: 2010
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Râul viselor / Râul întrebărilor
The River Why este o adaptare a romanului Sierra Club din 1983 de David James Duncan.
Povestea se concentrează pe un tânăr pe nume Augustine „Gus” Orviston (Zach Gilford) și căutarea lui pentru un evaziv păstrăv curcubeu, care este o metaforă a căutării sale interioare a autocunoașterii.
Gus își abandonează familia pentru o viață solitară de pescuit cu muscă. Scopul lui a fost să-și găsească propriul drum în lumea pescuitului și, prin urmare, să se regăsească pe sine și să iubească.

Râul este cel care îi va scoate în cale iubita (Amber Heard)..

The River Why (2010)