Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 20th, 2020

Film – Război la Pentagon – The Pentagon Wars (TV Movie 1998)

poster The Pentagon Wars (TV Movie 1998)The Pentagon Wars, comedie război, film american, regia Richard Benjamin.
În rolurile principale: Kelsey Grammer, Cary Elwes, Viola Davis.
Filmul satirizeaza investitiile in cercetare facute permanent de armata Americana, punand sub semnul intrebarii felul in care se cheltuiesc banii cetatenilor SUA.

Povestea incepe de la un caz foarte bine ales, in care armata urmeaza sa investeasca sute de milioane de dolari, intr-un proiect vast, de pe urma caruia s-ar putea procopsi cu o masinarie bizara si aproape inutila..

Caseta film The Pentagon Wars
Titlul original: The Pentagon Wars
Regia: Richard Benjamin
Scenariul: Jamie Malanowski, Martyn Burke
Distributia: Kelsey Grammer (General Partridge), Cary Elwes (Colonel James Burton), Viola Davis (Sgt. Fanning), John C. McGinley (Colonel J.D. Bock), Tom Wright (Major William Sayers), Clifton Powell (Sgt. Benjamin Dalton), Dewey Weber (Spec-4 Granger), Richard Schiff (Colonel Smith)..
Durata: 104 minute
An: 1998
Gen: Comedie/Razboi

Filmul – Război la Pentagon
..In culisele Pentagonului se dau lupte grele pentru obtinerea fondurilor de cercetare, iar taberele adverse sunt in stare sa-si puna pielea la bataie, pentru a folosi dupa bunul plac banul contribuabilului american.
Un sir de situatii hilare si bizare dau savoare acestei productii care nu face decat sa aduca in atentia spectatorului o noua abordare despre utilitatea investitiilor facute de guvernul american si despre felul in care o mana de oameni pot folosi dupa bunul plac sume imense de bani, pentru proiecte uneori inutile.

Război la Pentagon – The Pentagon Wars (TV Movie 1998)

Server 1