Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 9th, 2023

Film – Războiul din adâncuri – Torpedo (U-235) (2019)

Războiul din adâncuri

poster Torpedo (U-235) (2019)Torpedo aka (U-235), război, film Belgia, regia Sven Huybrechts.
In rolurile principale: Koen De Bouw, Thure Riefenstein, Ella-June Henrard, Joren Seldeslachts.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comandantul Stan și un grup curajos de luptători ai rezistenței primesc o misiune sinucigașă de a livra un submarin nazist furat umplut cu uraniu atomic..

Caseta film Torpedo (U-235) (2019)
Titlul original: Torpedo
Regia: Sven Huybrechts
Scenariul: Johan Horemans, Sven Huybrechts
Distributia: Koen De Bouw (Stan), Thure Riefenstein (Kapitänleutnant Franz Jäger), Ella-June Henrard (Nadine), Joren Seldeslachts (Filip), Sven De Ridder (Klisse), Stefan Perceval (Tamme), Bert Haelvoet (Fons), Rudy Mukendi (Jenga), Gilles De Schryver (Van Praag), Robrecht Vanden Thoren (Werner), Vic De Wachter (Kapitein Maes), Martin Semmelrogge (Kirchbaum), Steve Geerts (Peter), Ludwig Hendrickx (German officer)
Durata: 102 minute
An: 2019
Gen: Actiune/Aventura/Istoric/Razboi

Filmul – Războiul din adâncuri
În Belgia ocupată de naziști în 1943, un grup de luptători flamand de rezistență sub comanda lui Stan (Koen De Bouw) și cunoscuți pentru atacurile lor brutale și sângeroase asupra forțelor naziste, au sarcina de a finaliza o misiune secretă pentru Aliați, care ar putea ajuta la încheierea razboiului.
Kapitein Maes (Vic De Wachter) de la sediul belgian din Londra, le cere să călătorească în Congo Belgian, unde îi așteaptă un submarin german capturat.

Grupul afla că vor opera U-boat-ul pentru a duce uraniu-235 la New York pentru a fi folosit în proiectul secret Manhattan, care va ajunge să creeze bomba nucleară. Un comandant de submarine german capturat, numit Kapitänleutnant Franz Jäger (Thure Riefenstein) este însărcinat să antreneze grupul de luptători de rezistență timp de trei săptămâni pentru a opera submarinul în schimbul libertății sale, astfel încât să-și poată revedea fiul..

Torpedo (U-235) (2019)