Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 27th, 2023

Film – Războiul – The War (1994) Elijah Wood, Kevin Costner

Share This
Tags

Războiul

poster The War (1994)The War, dramă, film american, regia Jon Avnet.
În rolurile principale: Elijah Wood, Kevin Costner, Mare Winningham.
In vara anului 1970, Stephen (Kevin Costner) se intoarce la familia sa, in Mississippi, dupa ce a luptat in razboiul din Vietnam. Cicatricele emotionale si psihologice l-au lasat deprimat si instrainat. In timp ce el se lupta sa depaseasca cosmarul stresului post-traumatic, sotia sa, Lois, se lupta sa asigure painea familiei, lucrand in doua schimburi ca si chelnerita si incasand ajutorul social..

Caseta film The War
Titlul original: The War
Regia: Jon Avnet
Scenariul: Kathy McWorter
Distributia: Elijah Wood (Stu Simmons), Kevin Costner (Stephen Simmons), Mare Winningham (Lois Simmons), Lexi Faith Randall (Lidia Simmons), LaToya Chisholm (Elvadine), Christopher Fennell (Billy Lipnicki), Donald Sellers (Arliss Lipnicki), Leon Sills (Leo Lipnicki), Will West (Lester Lucket), Bruce A. Young (Moe Henry), Brennan Gallagher (Marsh), Jennifer Tyler (Ula Lipnicki), Lucas Black (Ebb Lipnicki), Christine Baranski (Miss Strapford)..
Durata: 126 minute
An: 1994
Gen: Drama

Filmul – Războiul
..Nici copiilor, Stu (Elijah Wood) si Lidia (Lexi Randall), nu le este usor: sunt prinsi intr-o disputa cu un grup de huligani de cartier din cauza unei casute pe care au construit-o din deseuri intr-un copac. Ironic, aceste „ostilitati de provincie” sunt cele care il ajuta pe Stephen sa se impace cu razboiul adevarat in care a luptat. El incearca sa-i comunice filosofia sa personala despre violenta fiului sau Stu si intre cei doi se naste o legatura mai puternica decat avusesera vreodata. La sfarsitul verii, atat Stu, cat si Lidia, castiga un nou respect pentru convingerile pacifiste ale tatalui lor si descopera noi lucruri despre ei insisi si despre lumea din jurul lor.

Războiul – The War (1994)