Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 16th, 2019

Film – Războiul troian – Trojan War (1997) Will Friedle, Jennifer Love Hewitt

poster Trojan War (1997)Trojan War, comedie romantică, film american, regia George Huang.
În rolurile principale: Will Friedle, Jennifer Love Hewitt, Marley Shelton.
Brad (Will Friedle) este indragostit lulea de Brooke (Marley Shelton) care este insa prietena starului echipei de fotbal american a liceului dupa care toate fetele sunt topite. Leah (Jennifer Love Hewitt) este cea mai buna prietena a lui Brad care il si iubeste in secret si tare si-ar dori ca el sa-i impartaseasca sentimentele. Numai ca Brooke s-a certat cu prietenul ei pe care vrea sa-l faca gelos cu Brad..

Caseta film Trojan War
Titlul original: Trojan War
Regia: George Huang
Scenariul: Andy Burg, Scott Myers
Distributia: Will Friedle (Brad Kimble), Jennifer Love Hewitt (Leah Jones), Marley Shelton (Brooke Kingsley), Danny Masterson (Seth), Jason Marsden (Josh), Eric Balfour (Kyle), Jennie Kwan (Trish), Charlotte Ayanna (Nina), Lee Majors (Officer Austin), John Finn (Ben Kimble)..
Durata: 84 minute
An: 1997
Gen: Comedie

Filmul – Războiul troian
..Intr-o seara cand Brad si Leah invata impreuna, Brooke decide sa-si vare coada si sa-l starneasca. Ea ii spune ca vrea sa petreaca impreuna o noapte fierbinte de dragoste. Socat de incantare la auzul propunerii, Brad este pe cale sa o ia razna cand realizeaza ca in toata casa nu poate gasi un prezervativ. Nebunia i se accentueaza cand iese in oras si gaseste toate magazinele inchise pentru ca afara se intunecase demult. Bineinteles ca Leah are inima franta cand constata inversunarea lui Brad de a-si gasi drumul spre fericire alaturi de Brooke, dar nu renunta defel la iubirea pe care o nutreste pentru el.

Războiul troian – Trojan War (1997) subtitrat

Server 1
Server 2