Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 5th, 2023

Film – Răzbunare și adrenalină – Crank (2006) Jason Statham, Amy Smart

Răzbunare și adrenalină

poster Crank (2006)Crank, acțiune, film american, regia Neveldine/Taylor.
În rolurile principale: Jason Statham, Amy Smart, Carlos Sanz.
Un asasin (Jason Statham) este informat că o otravă i-a fost injectată în corp și îl va ucide atunci când bătăile inimii vor ajunge la un anumit nivel. Acum el trebuie să-i găsească pe cei care sunt răspunzători de acest lucru și să-i omoare înainte ca otrava să-l omoare pe el…

Chev Chelios este un criminal profesionist. Lucreaza pentru un sindicat de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape..

Caseta film Crank
Titlul original: Crank
Titlul alternativ: Crank, veneno en la sangre / Hyper tension / Muerte anunciada / Адреналин
Regia: Neveldine/Taylor
Scenariul: Neveldine/Taylor
Distributia: Jason Statham (Chev Chelios), Amy Smart (Eve Lydon), Jose Pablo Cantillo (Ricky Verona), Carlos Sanz (Carlito), Dwight Yoakam (Doc Miles), Efren Ramirez (Kaylo), Keone Young (Don Kim), Reno Wilson (Orlando)..
Durata: 88 minute
An: 2006
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Razbunare si adrenalina
..A doua zi il trezeste un telefon bizar prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora.

Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Este o lupta contracronometru, in care barbatul trebuie sa-i inlature pe toti cei care ii stau impotriva, in incercarea de a descoperi cine l-a condamnat la aceasta moarte lenta, de a-si salva iubita de pericolul in care se gaseste si, nu in ultimul rand, de a gasi antidotul pentru otrava care ii fuge prin vene.
(limbaj dur, perversiune, sexualitate, nuditate, uz de droguri)

Răzbunare și adrenalină – Crank (2006)