Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 18th, 2019

Film – Răzbunarea Creaturii – Revenge of the Creature (1955)

Share This
Tags

poster Revenge of the Creature (1955)Revenge of the Creature aka Return of the Creature aka Return of the Creature from the Black Lagoon, horror SF, film american, regia Jack Arnold.
În rolurile principale: John Agar, Lori Nelson, John Bromfield.
Revenge of the Creature este prima continuare a filmului Creature from the Black Lagoon. Filmul este notabil deoarece este singurul film 3D din 1955 și singura continuare 3-D a Creature from the Black Lagoon. A avut premiera la 11 mai 1955 în Statele Unite. A fost urmat de o altă continuare în 1956, The Creature Walks Among Us.
Acest film este debutul cinematografic al lui Clint Eastwood.

Caseta film Revenge of the Creature
Titlul original: Revenge of the Creature
Regia: Jack Arnold
Scenariul: William Alland, Martin Berkeley
Distributia: John Agar (Professor Clete Ferguson), Lori Nelson (Helen Dobson), John Bromfield (Joe Hayes), Nestor Paiva (Lucas), Grandon Rhodes (Jackson Foster), Dave Willock (Lou Gibson), Robert B. Williams (George Johnson)..
Durata: 82 minute
An: 1955
Gen: Horror/SF

Filmul – Razbunarea Creaturii
Creatura din Laguna Neagra a fost capturata de oamenii de stiinta in mlastina lui din Amazon, si transportata la un acvariu din sudul Floridei,unde este principala atractie. Odată ajuns acolo, el este atras de o frumoasa femeie de știință și reușește să scape și să o răpească și se îndreaptă spre Jacksonville, in cautarea dragostei reale.

Răzbunarea Creaturii – Revenge of the Creature (1955)

Server 1 Server 2 Server 3