Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 5th, 2019

Film – Realizat la Paris – Made in Paris (1966) Ann-Margret, Louis Jourdan

poster Made in Paris (1966)Made in Paris, comedie romantică, film american, regia Boris Sagal.
În rolurile principale: Ann-Margret, Louis Jourdan, Richard Crenna.
În această comedie romantică, o fată găsește dragostea și veselia în Orașul luminilor. Maggie Scott lucrează că asistenta Irenei Chase, care se ocupă cu aprovizionarea cu haine de modă a unui magazin mare de haine. Irene o trimite pe Maggie la Paris să o reprezinte la prezentările de modă anuale ale marilor designeri europeni..

Caseta film Made in Paris
Titlul original: Made in Paris
Regia: Boris Sagal
Scenariul: Stanley Roberts
Distributia: Ann-Margret (Maggie Scott), Louis Jourdan (Marc Fontaine), Richard Crenna (Herb Stone), Edie Adams (Irene Chase), Chad Everett (Ted Barclay), John McGiver (Roger Barclay), Marcel Dalio (Georges), Mathilda Calnan (Cecile), Jacqueline Beer (Denise Marton)
Durata: 103 minute
An: 1966
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Realizat la Paris
..Irene are și un motiv ascuns: fiul ei, Ted Barclay, este îndrăgostit de Maggie, iar mama lui vrea să îl țină departe de ea. La Paris, Maggie are o aventură amoroasă cu Marc Fontaine, un francez chipeș care a fost în trecut iubitul Irenei. Situația se complică în momentul în care Ted se hotărăște să ia primul avion spre Paris pentru a-i câștiga inima lui Maggie odată pentru totdeauna.

Realizat la Paris – Made in Paris (1966) subtitrat

Server 1
Server 2