Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 4th, 2018

Film – Recuperatorii – Repo Men (2010) Jude Law, Forest Whitaker, Liev Schreiber

Recuperatorii

poster Repo Men (2010)Repo Men, SF thriller, coproducție SUA / Canada, regia Miguel Sapochnik.
În rolurile principale: Jude Law, Forest Whitaker, Liev Schreiber.
Într-un viitor apropiat, compania The Union creează organe artificiale sofisticate și costisitoare prin intermediul cărora durata de viață crește semnificativ. Latura diabolică a acestei afaceri constă în faptul că, în situația în care beneficiarul unui transplant de organ nu este capabil să își achite facturile, The Union trimite executori pentru a recupera organele aflate în proprietatea sa, fără a se lăsa impresionată de gravitatea stării de sănătate a debitorului. Remy este cel mai bine pregătit dintre recuperatorii companiei The Union, dar atunci când suferă o criză cardiacă la serviciu și are nevoie de o inimă nouă se trezește îngropat în datorii..

Caseta film Repo Men
Titlul original: Repo Men
Regia: Miguel Sapochnik
Scenariul: Eric Garcia, Garrett Lerner
Distributia: Jude Law (Remy, a repo man), Forest Whitaker (Jake Freivald, Remy’s partner), Liev Schreiber (Frank Mercer, Remy’s boss), Alice Braga (Beth, a singer who has multiple artificial organs), Carice van Houten (Carol, Remy’s wife), Chandler Canterbury (Peter, Remy’s son), RZA (T-Bone, a soul musician in debt), Yvette Nicole Brown (Rhodesia, the leader of an underground residence), John Leguizamo (Asbury, a black-market organs dealer), Liza Lapira (Alva), Joe Pingue (Raymond Pearl), Tiffany Espensen (Young Alva)..
Durata: 111 minute
An: 2010
Gen: Actiune/Crima/SF/Thriller

Filmul – Recuperatorii
.. Întrucat Remy nu poate plăti facturile la timp, The Union îl însărcinează pe fostul partener al acestuia, Jake Freivald, să recupereze inima artificială; moment în care vânătorul se transformă în pradă și este forțat să fugă pentru a-și salva viața. Ajutat de către Beth, fosta soție pe care nu a văzut-o timp de 10 ani și care este la rândul ei datoare companiei pentru câteva organe transplantate, Remy reușește să evadeze din sistem și să evite să fie capturat de către Jake Freivald.

Recuperatorii – Repo Men (2010) subtitrat