Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 12th, 2023

Film – Regăsirea – Garden State (2004)

Regăsirea

poster Garden State (2004)Garden State aka Large aka Large’s Ark, comedie dramă, film american, regia Zach Braff.
In rolurile principale: Zach Braff, Natalie Portman, Peter Sarsgaard.

Caseta film Garden State (2004)
Titlul original: Garden State
Regia: Zach Braff
Scenariul: Zach Braff
Distributia: Zach Braff (Andrew Largeman), Natalie Portman (Samantha “Sam”), Peter Sarsgaard (Mark), Ian Holm (Gideon Largeman), Jean Smart (Carol), Armando Riesco (Jesse), Jackie Hoffman (Sylvia Largema), Method Man (Diego), Alex Burns (Dave), Ron Leibman (Dr. Cohen), Denis O’Hare, Jim Parsons (Tim), Michael Weston (Kenny the Cop)..
Durata: 102 minute
An: 2004
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Regasirea
Actorul Andrew Largeman se trezește dintr-un vis – în care stă apatic într-un avion care se prăbușește – la un mesaj telefonic de la tatăl său, spunându-i lui Andrew că trebuie să se întoarcă acasă pentru că mama lui a murit.
Andrew părăsește Los Angeles și se întoarce acasă în New Jersey pentru a participa la înmormântare. Îi recunoaște în gropari pe vechii prieteni Mark și Dave, care îl invită la o petrecere în acea noapte. Acasă, tatăl lui Andrew îi dă o programare la medic pentru durerile de cap pe care le are.

Andrew decide să renunțe la medicamentele de care tatăl său și medicul lui l-au făcut să creadă că are nevoie și a început să vadă viața așa cum este. A început să simtă durerea după care tânjise și a început să aibă o relație autentică cu o fată care avea unele probleme proprii..

Garden State (2004)