Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 28th, 2019

Film – Regele hoților – King of Thieves (2018) Charlie Cox, Michael Caine

Share This

poster King of Thieves (2018)King of Thieves, crimă dramă, film britanic, regia James Marsh.
În rolurile principale: Charlie Cox, Michael Caine, Michael Gambon.
Filmul povestește despre jaful epic de milioane de lire sterline considerat inițial a fi întreprins de o bandă de super-hoți. Cu toate acestea, făptașii reali au fost un grup de bărbați în vârstă de peste 60 și 70 de ani, cu tot felul de maladii fizice, care erau în mare parte fără ocupație și plictisiți. Autorii jafului: John „Kenny” Collins de 77 de ani, Daniel Jones de 63 de ani, Terry Perkins de 69 de ani și cel mai mare din trupă, Brian Reader de 78 de ani, planifică și execută una dintre cele mai îndrăznețe spargeri din istoria engleză..

Caseta film King of Thieves
Titlul original: King of Thieves
Regia: James Marsh
Scenariul: Joe Penhall
Distributia: Michael Caine (Brian Reader), Jim Broadbent (Terry Perkins), Tom Courtenay (John Kenny Collins), Charlie Cox (Basil), Paul Whitehouse (Carl Wood), Michael Gambon (Billy “The Fish” Lincoln), Ray Winstone (Danny Jones)..
Durata: 108 minute
An: 2018
Gen: Crima/Drama

Filmul – Regele hoților
..În luna aprilie 2015, Hatton Garden Safe Deposit Company, a fost jefuit de 4 bărbați vârstnici, iar totalul furat s-a ridicat în jurul valorii de 200 de milioane £. Ulterior, cei mai mulți dintre ei nu au acceptat propunerea de reducere a pedepsei în schimbul returnării milioanelor încă nerecuperate.

Regele hoților – King of Thieves (2018) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3