Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 9th, 2019

Film – Regulile nu se aplică – Rules don’t apply (2016)

poster Rules don't apply (2016)Rules don’t apply, comedie romantică, film american, regia Warren Beatty.
În rolurile principale: Warren Beatty, Annette Bening, Matthew Broderick, Lily Collins.
O poveste neconvențională de dragoste despre o actriță aspirantă, un șofer foarte prompt și excentricul miliardar pentru care lucrează..

Caseta film Rules don’t apply
Titlul original: Rules don’t apply
Regia: Warren Beatty
Scenariul: Warren Beatty
Distributia: Warren Beatty (Howard Hughes), Lily Collins (Marla Mabrey), Alden Ehrenreich (Frank Forbes), Annette Bening (Lucy Mabrey), Matthew Broderick (Levar Mathis), Alec Baldwin (Robert Maheu), Haley Bennett (Mamie Murphy), Candice Bergen (Nadine Henly), Dabney Coleman (Raymond Holliday), Steve Coogan (Colonel Nigel Briggs)..
Durata: 126 minute
An: 2016
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Regulile nu se aplică
Hollywood, 1958.
Actrita aspiranta, compozitoarea, regina frumusetii micului oras si fecioara baptista, devotata Marla Mabrey are un contract cu mogulul filmului Howard Hughes si ajunge cu mama ei, Lucy Mabrey, la un test de ecran pentru unul dintre proiectele sale de film.
La aeroport, îl întâlnesc pe șoferul Frank Forbes. Forbes este un tânăr ambițios cu un plan de afaceri și logodit cu iubita sa, ambii metodiști profund religioși. Atracția instantanee pe care o simt Marla și Frank pentru fiecare dintre ei, nu numai că le pune la încercare convingerile religioase și valorile morale, dar contrazice și regula nr. 1 a lui Hughes: Niciun angajat nu are voie să aibă nicio relație cu o actriță contractuală.

Regulile nu se aplică – Rules don’t apply (2016) subtitrat

Server 1
Server 2