Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Dec 21st, 2016

Film – Rembrandt – Rembrandt (1999)

Rembrandt

poster Rembrandt (1999)Rembrandt, coproductie franco-germano-olandeza, drama istorica, film aparut in 1999, regia Charles Matton.
In rolurile principale: Klaus Maria Brandauer, Romane Bohringer, Jean Rochefort.

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (n. 15 iulie 1606, Leiden – d. 4 octombrie 1669, Amsterdam) a fost un pictor și gravor olandez din secolul al XVII-lea, considerat unul din cei mai mari pictori din istoria artei, celebru și pentru desenele și gravurile sale.

Caseta film Rembrandt
Titlul original: Rembrandt
Regia: Charles Matton
Scenariul:  Charles Matton, Sylvie Matton
Distributia: Klaus Maria Brandauer (Rembrandt van Rijn), Romane Bohringer (Hendrickje Stoffels), Jean Rochefort (Nicolaes Tulp), Johanna ter Steege (Saskia Uylenburgh), Jean-Philippe Écoffey (Jan Six), Caroline van Houten (Geertje Direx), Franck de la Personne (Hendrick Uylenburgh)..
Durata: 103 minute
An: 1999
Gen: Drama/Istoric

Filmul – Rembrandt
Rembrandt van Rijn a cunoscut in viata gloria, dar si gustul amar al indiferentei, bogatia, dar si saracia. La inceputul carierei, stilul sau in pictura era in concordanta cu gustul publicului. De aceea, cand soseste la Amsterdam este in plina glorie. Se casatoreste cu frumoasa Saskia, dar dupa numai zece ani, aceasta moare. Nu a facut niciodata compromisuri! Cand gustul publicului s-a schimbat, fiind la moda pictura lejera, colorata, el continua sa picteze in tonuri intunecate cu umbre si clarobscururi. (Cinemagia)

Filmul Rembrandt (1999) subtitrat