Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 4th, 2018

Film – Remușcare – Atonement (2007) Keira Knightley, James McAvoy, Brenda Blethyn

Remușcare

poster Atonement (2007)Atonement, dramă-război, film aparut in 2007, regia Joe Wright.
In rolurile principale: Keira Knightley, James McAvoy, Brenda Blethyn.

Caseta film Atonement
Titlul original: Atonement
Regia: Joe Wright
Scenariul: Ian McEwan, Christopher Hampton
Distributia: James McAvoy (Robbie Turner), Keira Knightley (Cecilia Tallis), Saoirse Ronan (Briony Tallis, la varsta de 13 ani), Romola Garai (Briony Tallis, la varsta de 18 ani), Vanessa Redgrave (Briony Tallis, la varsta de 77 ani), Juno Temple, Benedict Cumberbatch..
Durata: 123 minute
An: 2007
Gen: Drama/Mister/Razboi/Romantic

Filmul – Remuscare
“Atonement” este un film britanic regizat de Joe Wright, adaptare a romanului omonim scris de Ian McEwan.
Anglia anului 1935, in cea mai calduroasa zi a anului. In umbra din ce in ce mai aproape a Celui De-al Doilea Razboi Mondial, Briony Talis si familia ei duc o viata instarita si privilegiata in enormul lor conac in stil victorian. Dupa ce familia se aduna la sfarsit de saptamana, combinatia dintre caldura sufocanta si multele emotii reprimate iesite la suprafata creaza un sentiment de amenintare si pericol. Briony, o scriitoare promitatoare, e o fata cu imaginatia bogata. Printr-o serie de neintelegeri catastrofice ea il acuza pe Robbie Turner, fiul administratorului si iubitul surorii sale Cecilia, de o crima pe care nu a comis-o..

Remușcare – Atonement (2007) subtitrat