Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 25th, 2019

Film – Reputația domnișoarei Allenbury – Libeled Lady (1936) Jean Harlow, William Powell, Myrna Loy

poster Libeled Lady (1936)Libeled Lady, comedie, film american, regia Jack Conway.
În rolurile principale: Jean Harlow, William Powell, Myrna Loy, Spencer Tracy.
Warren Haggerty (Spencer Tracy) este redactor-sef la New York Evening Star. Pentru ca munca intr-o redactie mare este foarte solicitanta, el isi tot amana casatoria cu iubita sa Gladys (Jean Harlow), din cauza problemelor care nu inceteaza sa apara la locul de munca. In momentul in care este amenintat cu despagubiri in valoare de cinci milioane de dolari, Warren pune la cale un plan diabolic..

Caseta film Libeled Lady
Titlul original: Libeled Lady
Regia: Jack Conway
Scenariul: Wallace Sullivan
Distributia: Jean Harlow (Gladys), William Powell (Bill Chandler), Myrna Loy (Connie Allenbury), Spencer Tracy (Haggerty), Walter Connolly (Mr. Allenbury), Charley Grapewin (Mr. Bane), Cora Witherspoon (Mrs. Burns-Norvell), E.E. Clive (Instructor), Bunny Beatty (Babs), Otto Yamaoka (Ching), Charles Trowbridge (Graham), Spencer Charters (Magistrat), George Chandler (Bell Hop), William Benedict (Johnny), Hal K. Dawson (Harvey Allen), William Newell (Detectiv)
Durata: 98 minute
An: 1936
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Reputatia domnisoarei Allenbury
..In spatele revendicarii acestei sume atat de “simbolice” se afla Connie Allenbury (Myrna Loy), care pe motiv ca se simtea profund jignita de publicarea unui articol din care reiesea ca ar fi o ,,destramatoare de casnicii”, s-a gandit sa-si faca dreptate. Asa se face ca jurnalistului ii trece prin cap sa-i organizeze chiar iubitei lui, Gladys, o nunta cu Juan Bill Chandler. Scopul acestei capcane bineinteles ca este acela de a demonstra ca de fapt Connie chiar este o “destramatoare de casnicii”.

Reputația domnișoarei Allenbury – Libeled Lady (1936) subtitrat

Server 1