Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 12th, 2011

Film Reteaua de socializare – The Social Network – vedeti aici

Reteaua de socializare

 

poster film Reteaua de socializare - Social network

"The Social Network", film american aparut in 2010, regia David Fincher. Filmul este o adaptare dupa romanul "The Accidental Billionaires: The Founding Of Facebook, A Tale of Sex, Money, Genius, and Betrayal" de Ben Mezrich, publicat in 2009.

Caseta film Reteaua de socializare
Titlul original: The Social Network
Regia: David Fincher
Scenariul: Aaron Sorkin
Distributia: Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg), Andrew Garfield (Eduardo Saverin), Justin Timberlake (Sean Parker), Brenda Song (Christy Lee), Rooney Mara, Rashida Jones, Armie Hammer, Max Minghella..
Durata: 121 minute
An: 2010

FilmulReteaua de socializare
Intr-o seară de toamnă în 2003, Mark Zuckerberg, geniu al programării pe calculator şi student la Universitatea Harvard, a inceput sa lucreze cu entuziasm la un proiect de retea sociala pentru internet.
Ceea ce a început ca o explozie de programe de calculator şi ecuaţii, a devenit rapid o reţea globală sociala şi o revolutie in comunicare.
Şase ani şi 500 milioane de prieteni mai târziu, Mark Zuckerberg este cel mai tanar miliardar din istorie. Dar pentru acest antreprenor, succesul este sinonim cu probleme personale şi juridice..

vedeti in player filmul Reteaua de socializare – The Social Network
filmul are subtitrare in limba romana


Facebook este o reţea socială pe Internet care permite posesorului unui cont sa-si publice informaţiile personale si sa controleze accesul altor persoane la aceste informatii . >> facebook.com
Facebook a luat fiinta la Universitatea Harvard: initial a fost o retea sociala cu circuit inchis pentru studentii acestei universitati. Incepand cu septembrie 2006 saitul a fost deschis accesului liber.

Facebook (anuar, numit uneori şi trombinoscop), "cartea cu chipuri".

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.