Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 17th, 2018

Film – Rețeaua – The Net (1995) Sandra Bullock, Jeremy Northam

Rețeaua

poster The Net (1995)The Net, thriller mister, film american, regia Irwin Winkler.
În rolurile principale: Sandra Bullock, Jeremy Northam, Dennis Miller.
Internetul face totul posibil. Cyber-spațiul este a opta minune a lumii. Nu și pentru Angela Bennet, o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei. Într-o zi, în timp ce se află în fața monitorului, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete. Fără să dea prea mare importanță aceastei descoperiri, Angela pleacă în Mexic într-o vacanță pe care și-o planificase de mult. Când se întoarce în SUA, descoperă că prietenul ei cel mai apropiat murise în condiții suspecte. Mai mult, numele și adevărata ei identitate au fost șterse și pe toate monitoarele poliției numele ei figurează pe lista FBI cu cei mai căutați criminali din America. Angela își dă seama că este victima unei conspirații..

Caseta film The Net
Titlul original: The Net
Regia: Irwin Winkler
Scenariul: John Brancato, Michael Ferris
Distributia: Sandra Bullock (Angela Bennett), Jeremy Northam (Jack Devlin), Dennis Miller (Dr. Alan Champion), Diane Baker (Mrs. Bennett), Wendy Gazelle (Ruth Marx), Ken Howard (Michael Bergstrom), Ray McKinnon (Dale Hessman), Gerald Berns (Jeff Gregg), Robert Gossett (Ben Phillips decoy), Wren T. Brown (Trooper)..
Durata: 115 minute
An: 1995
Gen: Actiune/Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Rețeaua
..Angela se va folosi de programul informatic pe care l-a descoperit pentru a ajunge la persoanele diabolice din spatele acestui complot. Cum nu există niciun fel de dovezi fizice, ea va trebui să lupte singură împotriva sistemului, doar cu ajutorul computerului. Lupta cu cyber-teroriștii nu este deloc ușoară, Angela trebuind să se întrebuințeze serios.

Rețeaua – The Net (1995) subtitrat