Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 4th, 2014

Film – Revolta de pe Bounty – The Bounty (1984)

poster Film - Revolta de pe Bounty - The Bounty (1984) The Bounty, film britanic aparut in 1984, regia Roger Donaldson.
In rolurile principale: Mel Gibson, Anthony Hopkins, Laurence Olivier.

Caseta film The Bounty
Titlul original: The Bounty
Regia: Roger Donaldson
Scenariul: Richard Hough (romanul), Robert Bolt
Distributia: Anthony Hopkins (William Bligh), Mel Gibson (Fletcher Christian), Laurence Olivier (Amiral Hood), Edward Fox (Capitan Greetham), Daniel Day-Lewis (John Fryer), Bernard Hill (William Cole), Phil Davis (Edward “Ned” Young), Liam Neeson (Charles Churchill), Wi Kuki Kaa (Regele Tynah)..
Durata: 132 minute
An: 1984
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Istoric

FilmulRevolta de pe Bounty
The Bounty impreuna cu echipajul sau condus de capitanul Bligh ajunge in Tahiti. Oamenii sunt chiar foarte bine primiti de bastinasi si dupa ce le ofera “cadouri”, bastinasii le ofera la randul lor provizii si chiar rasaduri de plante pe care capitanul este foarte interesat sa le ia cu el. Numai ca pentru aceste rasaduri, sunt nevoiti sa intarzie plecarea, iar echipajul in frunte cu Fletcher Christian se ataseaza din ce in ce mai mult de locuri si mai ales de femeile bastinase. Riguros si inflexibil, capitanul Bligh ii imbarca pe toti si ordona plecarea. Insa excesul sau de autoritate provoaca foarte curand o rascoala: capitanul impreuna cu cativa devotati lui infrunta oceanul intr-o barca mica, aproape fara provizii, iar ceilalti membrii ai echipajului impreuna cu Fletcher Christian se intorc in Tahiti.