Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 2nd, 2023

Film – Revolta piraţilor – Hurricane Smith (1952)

Revolta piraţilor

poster Hurricane Smith (1952)Hurricane Smith, aventură, film american, regia Jerry Hopper.
In rolurile principale: Yvonne de Carlo, John Ireland, Jame Craig.

Caseta film Hurricane Smith (1952)
Titlul original: Hurricane Smith
Regia: Jerry Hopper
Scenariul: Frank Gruber
Distributia: Yvonne de Carlo (Luana Whitmore), John Ireland (Hurricane Smith), Jame Craig (Govahlsen), Forrest Tucker (Dan McGuire), Lyle Bettger (Clobb), Richard Arlen (Brundage), Mike Kellin (Dicer), Murray Matheson (Dr. Whitmore), Henry Brandon (Sam), Emile Meyer (Capt. Raikes), Stuart Randall (Matt Ward), Ralph Dumke (Ben Hawkins), Kim Spalding (Brown)
Durata: 90 minute
An: 1952
Gen: Actiune/Aventura/Romantic

Filmul – Revolta piratilor
Hurricane Smith și marinarii săi părăsiţi, scapă de pe o insulă din Marea Sudului, furând nava căpitanului Raikes care a venit pe insulă în căutare de sclavi. Smith navighează spre Australia, unde navigau şi Harry Gorvahlsen și dr. Whitmore, care susțin că studiază flora și fauna. Pentru a-și completa echipajul, Smith îl păstrează şi pe căpitanul Raikes, care, până în acest moment, îşi făcuse drum spre Australia. Pe parcursul călătoriei devine clar că Gorvahlsen și Whitmore sunt de fapt în căutarea unei cantităţi de aur care a fost ascuns pe o insulă din Marea Sudului. De asemenea, şi Smith caută acest aur, pe care îl consideră al său, la fel ca și căpitanul Raikes. Complicarea acestei rivalități, creşte romantismul pe vas, între Smith și frumoasa fiică a dr. Whitmore, Luana.

Hurricane Smith (1952)