Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 11th, 2021

Film – Revoluția de la Capri – Capri-Revolution (2018)

poster Capri-Revolution (2018)Capri-Revolution, dramă, film Italia / Franța, regia Mario Martone.
În rolurile principale: Marianna Fontana, Reinout Scholten van Aschat, Antonio Folletto.

În 1914, odată cu intrarea Italiei în Primul Război Mondial, o comună de tineri artiști din Europa de Nord se stabilește pe insula rurală Capri, un refugiu sigur pentru dizidenții și nonconformiștii din întreaga lume, precum exilații ruși conduși de Maxim Gorki, pregătindu-se pentru o revoluție viitoare. Aici, localnica Lucia îi întâlnește pe Seybu, fermecătorul lider al comunei, și pe Carlo, un tânăr medic.

Caseta film Capri-Revolution
Titlul original: Capri-Revolution
Regia: Mario Martone
Scenariul: Mario Martone, Ippolita Di Majo
Distributia: Marianna Fontana (Lucia), Reinout Scholten van Aschat (Seybu), Antonio Folletto (Carlo), Jenna Thiam (Lilian), Lola Klamroth (Nina), Ludovico Girardello (Luca), Gianluca Di Gennaro (Antonio), Maximilian Dirr (Herbert), Donatella Finocchiaro (Mother), Eduardo Scarpetta (Vincenzo)
Durata: 122 minute
An: 2018
Gen: Drama/Istoric

Capri-Revolution (2018) 2Filmul – Revolutia de la Capri
În 1914, Lucia, în vârstă de douăzeci de ani, se bucură de o viață insulară bucolică, îngrijind turmele de capre ale familiei. Trecutul familiei, cu toate aspectele pozitive reprezentate de figura maternă adesea tăcută, este concentrat în casa în care tatăl bolnav este înlocuit de frații care sunt purtătorii apărării unei tradiții care devine o rochie din ce în ce mai greu de putat pentru Lucia. Dar când tatăl ei moare, fratele ei mai mare, morocănos, decide să o căsătorească cu un văduv bogat, gândindu-se în primul rând la beneficiile financiare pentru familie.
Ea se alătură unei colonii de nudiști, în ciuda avertismentelor localnicilor că sunt „diavoli”.
(nudism, nuditate publică, poligamie, anii 1910, dans nud, sexualitate)

Click aici pentru toate filmele drama la magazinweb.net

Capri-Revolution (2018)