Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 9th, 2018

Film – Robin Hood, prințul hoților – Robin Hood Prince of Thieves (1991) Kevin Costner, Morgan Freeman

Robin Hood, prințul hoților

poster Robin Hood Prince of Thieves (1991)Robin Hood: Prince of Thieves, aventură acțiune, film american, regia Kevin Reynolds; O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.
În rolurile principale: Kevin Costner, Morgan Freeman, Christian Slater, Alan Rickman.
Dupa ce a fost capturat de turci in timpul unei Cruciade, Robin de Locksley, fiul unui nobil englez, reuseste, ajutat de un maur pe nume Azeem, a carui viata o salveaza, sa evadeze si sa se intoarca inapoi in Anglia. Insotit de loialul sau tovaras Azeem, care jura sa ramana cu el pana o sa-si plateasca datoria, Robin descopera ca locul in care a crescut este de nerecunoscut..

Caseta film Robin Hood: Prince of Thieves
Titlul original: Robin Hood: Prince of Thieves
Regia: Kevin Reynolds
Scenariul: Pen Densham, John Watson
Distributia: Kevin Costner (Robin of Locksley), Morgan Freeman (Azeem), Mary Elizabeth Mastrantonio (Marian), Christian Slater (Will Scarlett), Alan Rickman (Sheriff of Nottingham), Geraldine McEwan (Mortianna), Michael McShane (Friar Tuck), Brian Blessed (Lord Locksley), Michael Wincott (Guy of Gisborne), Nick Brimble (Little John)..
Durata: 143 minute
An: 1991
Gen: Actiune/Aventura/Romantic

Filmul – Robin Hood, prințul hoților
..El isi gaseste tatal ucis, iar tara macinata de saracie si teama. Responsabil pentru toate acestea se face Sheriff de Nottingham, care ravneste tronul Angliei si distruge pe oricine care i se opune. Ajutat de prietena sa din copilarie Marian, Robin se refugiaza in codri unde, cu ajutorul unor oameni credinciosi, reuseste sa se opuna lacomiei lui Sheriff de Nottingham.

Robin Hood, prințul hoților – Robin Hood Prince of Thieves (1991) subtitrat